Webshop

Webshop

Zyberland.dk tilbyder også betalingsgatewayWebshop

Individuelle og skræddersyede professionelle webshopløsninger med online betaling. Nemt og enkelt, hvor du får din egen webshopbutik med login via et adminmodul. E-shopløsninger tilbyder med en simpel CMS skabelon og op til mere avancerede udgaver. Vi bruger forskellige så som Magento, PrestaShop, OpenCart, WooCommerce og udvikler også webshops efter kundens ønsker. Vi giver også kursus i at kunne håndtere webshoppen. Vi sørger for opsætningen af den. Betalingsgateway sørger vi sammen med kunden også for. Det hele foregår personligt.
Bestil

Husk
Få styr på Googleoptimering af din shop. Undersøgelser viser nemlig, at 90 % af alle brugere online starter med en Googlesøgning for hurtigt at kunne finde den information, de mangler.
Læs mere

woocommerce-logo

ps_logo_share

Webshop info?

En webshop er en webside, som bruges til bestilling af varer hos en leverandør online. I en webshop kan man normalt finde de samme oplysninger om produkt og service, som i en fysisk butik. Den eneste forskel er, at man ikke har mulighed for at røre ved produktet fysisk. En webshop kan anvendes både virksomheder imellem og mellem virksomheder og forbrugere. Betaling i webshops kan ske ved fakturering, men på markedet sker betaling typisk med kreditkort gennem en betalingsgateway. Zyberland.dk tilbyder også betalingsgateway.
Bestil