Seo optimering

Seo optimering

SEO optimering

Gratis SEO rapport

SEO er sort snak for de fleste, men nu har vi investeret i et webværktøj, hvor vi kan måle synligheden på jeres hjemmeside eller shop. Ud fra den test vi laver kan I hurtigt vurdere, hvor synlige i er på nettet.

Udover at lave en rapport over synlighed gennemgår vi også jeres shop eller hjemmeside og kommer med anvisninger på, hvad der kan gøres for at slå igennem på alverdens søgemaskiner. Det er vigtigt, at webshops og hjemmesider i fremtiden er optimerede, så kunderne nemt kan finde jer både ud fra jeres virksomheds navn og ud fra de services og produkter i sælger.

Med dette nye værktøj kan du opnå en hurtigere og mere effektiv kommunikation til dine kunder.

Bestil SEO raport

Hvad er SEO?

Begrebet SEO står egentlig for Search Engine Optimization, og dette henviser til en proces, hvor en hjemmesides ejer forsøger på at forbedre synligheden af deres hjemmeside eller en bestemt webside. SEO er vigtigt fordi, at det gør din hjemmeside mere synlig overfor søgetjenesterne, hvilket også giver dig mulighed for at fortælle søgemaskinerne, hvor Google er den største af alle, hvornår der kommer opdateringer på dit site, så de kan skanne hjemmesiden for ændringer og nye tiltag. Får styr på Googleoptimering af din hjemmeside og shop. Undersøgelser viser nemlig, at 90 % af alle brugere online starter med en Googlesøgning for hurtigt at kunne finde den information, de mangler.