Hjemmeside

Hjemmeside

En hjemmeside

Køb en hjemmeside hos Zyberland.dk og vi integrerer dit ønskede design i et brugervenligt CMS eller ren kodning. Vi laver både webdesign, logodesign og optimerer din hjemmeside. Vi kan også redesigne dit eksisterende website. Vi bruger forskellige CMS systemer, såsom WordPress, Joomla og mange flere. Hos os er kunden i fokus. Jeres ønsker er vores udfordringer.

Bestil

Husk
Få styr på Googleoptimering af din hjemmeside. Undersøgelser viser nemlig, at 90 % af alle brugere online starter med en Googlesøgning for hurtigt at kunne finde den information, de mangler.
Læs mere

wordpress

joomla

En hjemmeside

Et website, netsted, site eller en homepage indeholder en flere websider inklusive dokumenter/filer, der er gjort tilgængelige på internettet. Den mest enkle form for websted er sammensat af websider, der er skrevet i HTML, der normal læses i en browser. Helt grundlæggende kan HTML-siden indeholde tekst og billeder, men dertil kan der være indlejret forskellige andre medieformater (lyd, video, småprogrammer, animationer mv.), som browseren (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox eller Safari) via plugins kan afspille som en del af den enkelte sides indhold. En CMS hjemmeside gør det lettere at oprette dokumenter og anden information på sitet. Alle CMS systemer har et adminmodul til det. Uden man skal kunne programmere for at bruge sin hjemmeside.